Espagnolet

Neem gerust contact op! Bekijk ons aanbod!

Wilt u uw ramen en deuren beveiligen met een espagnolet slot dat u van binnenuit kunt vergrendelen? Bij Marenco bieden wij speciale Mul-T-Lock espagnolet sloten die u met een sleutel kunt afsluiten. Zo bent verzekerd van een goede sluitoplossing. Voor de beste sluitsystemen komt u naar Marenco; dé importeur van Mul-T-Lock producten.

Mul-T-Lock espagnolet slot: extra zwaar inbraakwerend

Marenco biedt verschillende Mul-T-Lock producten, waaronder Mul-T-Lock espagnolet sloten aan. Zo zijn ze verkrijgbaar in verschillende lengtes: 120, 225, 250 en 300 centimeter. Daarnaast is het mogelijk de espagnolet sloten in te korten tot 75 centimeter. De Mul-T-Lock espagnolet sloten worden standaard in het wit geleverd, maar tegen een meerprijs behoren ook diverse andere kleuren tot de mogelijkheden. Espagnolet sloten van Marenco worden gekenmerkt door verschillende specificaties:

  • Ze hebben een schootuitslag van 35 millimeter;
  • Ze kunnen horizontaal én verticaal gebruikt worden;
  • Ze zijn geschikt voor deuren, ramen en garagedeuren;
  • Ze zijn gemakkelijk te monteren;
  • Ze hebben een slank design;
  • Met een 10 tands tandwielcilinder wordt soepele overbrenging mogelijk gemaakt.

Wilt u het espagnolet slot vanaf binnen en buiten kunnen bedienen? Het is mogelijk een cilinder naar buiten te leiden waardoor het slot aan beide kanten te bedienen is. Daarnaast zijn de sloten op elke ondergrond te installeren. Marenco heeft vulplaten in voorraad om het slot goed te kunnen monteren. Al onze espagnolet sloten voldoen aan het SKG*** keurmerk, wat betekent dat de sloten extra zwaar inbraakwerend zijn, de hoogste classificatie van het keurmerk.

Breed assortiment

Marenco is leverancier van divers sluitwerk voor de beveiligingsbranche. Naast Espagnolet sloten levert Marenco bijvoorbeeld ook cilinders en hang- en containersloten. Marenco stelt als doel het illegaal kopiëren van sleutels te beschermen. Wilt u meer informatie over de producten van Marenco? Of heeft u een andere vraag? Dan kunt u bellen naar 0168 328 970.

Andere bezoekers bekeken ook:

Sloten leverancier | Sleutelplan opstellen | Sluitplan | Meerpuntsluiting

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht